El PSPV-PSOE destaca les inversions a la Marina Alta com “els millors comptes de la història”, amb 35,8 milions

La Marina Alta és la segona comarca de la província d'Alacant on més creix la inversió del Consell en 2021.

El secretari general del PSPV-PSOE de la província d’Alacant i diputat en Les Corts, José Chulvi, i la diputada socialista en Les Corts, Rosa Mustafá, han destacat hui que “els millors comptes de la història” inclouen inversions de 35,8 milions per a la comarca de la Marina Alta. Així ho han manifestat Chulvi i Mustafá, que han presentat les inversions que recullen els Pressupostos de la Generalitat de 2021 per a aquesta comarca alacantina en una roda de premsa a Dénia en la qual han participat també l’alcalde de la localitat, Vicent Grimalt, i el secretari general del partit a la comarca, Óscar Mengual.

“Tant els comptes de la Generalitat com les del Govern d’Espanya donen resposta a una situació excepcional de pandèmia, i se centren en dos grans objectius: continuar salvant vides i afavorir la reconstrucció econòmica i social”, ha afirmat Chulvi. Així mateix, ha incidit en “la voluntat d’acord que és l’eix central d’estos Pressupostos, que estan emmarcats en el pacte de reconstrucció i sorgeixen de posar per damunt de tot els interessos de la ciutadania”.

En este sentit, Mustafá ha destacat que els comptes recullen unes inversions totals per a la comarca de la Marina Alta de 35,8 milions d’euros, la qual cosa suposa un augment de 26 milions respecte a l’any passat. Entre elles, ha destacat les línies destinades al Pla Edificant, amb 7 milions al Verger o 4,6 milions als Poblets, així com la inversió d’1,6 milions per a l’auditori municipal de Teulada o la injecció d’1,5 milions per a la construcció de la piscina coberta municipal a Xàbia.

Per part seua, l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, ha mostrat la seua satisfacció per les inversions pressupostades per a la localitat, entre elles els 5,7 milions destinats al Pla Edificant per a la construcció i rehabilitació del col·legi La Xara- Gual Villalbi, el Centre d’Educació Especial Raquel Payà i l’IES María Ibars.

“Estes són els millors comptes per a la Marina Alta perquè atenen les reivindicacions dels nostres municipis”, ha afirmat el secretari general del partit a la comarca, Óscar Mengual, que ha subratllat que la comarca de la Marina Alta és la segona comarca de la província d’Alacant on més creix la inversió del Consell en 2021 i ha conclòs que “es tracta d’uns Pressupostos que busquen que ningú quede arrere”.

CatalanSpanish