El PSPV-PSOE de Peñìscola demana “una solució del Baix Maestrat amb les Rodalies”

La portaveu municipal del PSPV-PSOE a Peñìscola, Isabel Esbrí, demana a l’alcalde, Andrés Martínez, que pressione davant els dirigents del seu partit perquè “algú done una solució al problema que té el Baix Maestrat amb les Rodalies”. Realitza idèntica petició als responsables de Renfe i del Govern del Partit Popular perquè “és necessari acabar amb aquest desori de connexions ferroviàries que pateix la comarca”.
Una situació que Esbrí coneix molt bé, no solament per les queixes que li arriben diàriament dels ciutadans i ciutadanes de Peñìscola, sinó perquè a més porta 10 anys patint el problema, primer com a alumna de Dret de l’UJI i ara en la seua qualitat de doctoranda i professora de la mateixa universitat. Segons explica, “és denigrant i inacceptable haver d’agafar un tren a les 14.13 del migdia per a poder fer classe o tutories a les 18 hores”.
Es tracta “d’un problema molt greu que el Partit Popular no vol solucionar, per açò es nega a perllongar el servei de Rodalies des de Castelló fins a Vinaròs. Tampoc fa gens per a incrementar les freqüències i la qualitat del servei ferroviari que presten els regionals de Renfe”.
Sobre el caos que es va produir diumenge passat en les estacions del Baix Maestrat, Esbrí diu que “plou sobre mullat, que no es tracta d’un cas aïllat, sinó que les denúncies dels usuaris, sobretot, alumnes de les universitats de Castelló i València, són constants”.

ValenciàEspañol