Puig: “Les polítiques de la Comunitat ara es volen aplicar en la resta d’Espanya”

El secretari general ha assistit al Comité Federal del partit a Fuenlabrada on ha destacat “l'esforç de tota la Comunitat per canviar del paradigma de la corrupció al de la solidaritat”

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha assistit al Comité Federal del partit socialista celebrat ahir a Fuenlabrada, on ha sigut proclamat com a candidat a la Generalitat Valenciana.

En la trobada, Ximo Puig ha destacat que “els socialistes hem aconseguit establir un govern honrat i estable en la Comunitat”. El dirigent socialista ha assenyalat que “el bon moment valencià” s’ha aconseguit gràcies “a l’esforç de tota la Comunitat per canviar del paradigma de la corrupció al Paradigma de la solidaritat” i ha considerat que “les polítiques de la Comunitat ara es volen aplicar en la resta d’Espanya” el que demostra que “anem pel camí que cal seguir”.

El secretari general del PSPV-PSOE, durant la seua intervenció a Fuenlabrada, ha posat l’accent que “els socialistes valencians hem generat un clima d’estabilitat política i econòmica en el qual s’han generat 200.000 ocupacions en la Comunitat”. Així mateix, Ximo Puig ha citat algunes mesures que s’han dut a terme en la Comunitat al llarg d’aquests tres anys com “la universalització de la sanitat i eliminació dels copagaments farmacèutics i socials”.

En aquest sentit, ha afegit que ara el Consell “ha posat en primer lloc a les persones”. Per a finalitzar, Ximo Puig ha comentat que si d’alguna de les mesures s’assega “especialment orgullós” és que “en la Comunitat els pacients d’Hepatitis C sense recursos estaven destinats a morir, i prioritzem els escassos recursos al tractament gratuït”. “Només per això mereix i valdrà la pena”, ha conclòs.

Publicitat