30.8 C
Valencia

Publicada la llista de falles nominades al premi COMFET

Llibres de Paiporta, Cullera, Sagunt, Carcaixent i Xàtiva optaran al premi que guardona la qualitat dels continguts i disseny des del punt de vista pedagògic, didàctic i cultural en l'apartat infantil del llibret o del llibret infantil.

- Publicitat -AVL

Les comissions nominades en esta edició de 2020 han estat:

Falla Plaça Cervantes, de Paiporta

Falla El Canet, de Cullera

Falla Plaça Major, de Carcaixent

-Falla La Victoria, de Sagunt

Falla Abú Masaifa, de Xàtiva

En total s’han presentat 27 llibrets de poblacions com ara Silla, Alzira, Cullera, Xàtiva, Oliva, València, Tavernes de la Valldigna, Gandia, Sagunt, Carxaixent, Paiporta i Torrent.

El jurat ha estat compost pel docent Joaquín Requena Piles, el lingüista José Royo Martínez i el dissenyador Alberto Silla, junt amb un xiquet i dos xiquetes.

El guanyador s’anunciarà en passar falles, a la Festa de les Lletres Falleres que tindrà lloc al Teatre Bernat i Baldoví de Sueca el divendres 24 d’abril.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,754FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Educació rectifica i permet l’entrada als col·legis a la terapeuta ocupacional però no a les infermeres escolars

La terapeuta va rebre l'autorització després de la reunió de Ballester amb les mares dels alumnes a diversitat funcional

Cullera manté la programació cultural prevista fins a final d’any

El consistori reactiva dos dels sectors més afectats pel coronavirus amb el Circuit Teatral, el Café Teatre i Cullera a Escena i amb una amplia programació musical

La Vall Ens Uneix revela que la Mancomunitat és l’avalista del préstec d’1,5 milions a Albaida

Joan Sanchis lamenta que l’operació de “favor polític” a l’Ajuntament governat per Compromís incremente el deute passiu financer de l’ens comarcal a quasi 3 milions d’euros

Trovam, la Fira Valenciana de la Música, sobreviu a l’any COVID

La huitena edició d'esta fira que se celebrarà a Castelló del 11 al 14 de novembre, abordarà les conseqüències de la COVID-19 en la indústria musical i gran part dels debats i les activitats professionals tindran com a objectiu establir camins i línies de recuperació i desenvolupament del ram.

Castelló tindrà un Pla Director per a proveir d’aigua potable a tota la província amb un “canvi de model de gestió”

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha assenyalat en el seu compromís amb la Diputació Provincial per desenvolupar este projecte que s''han acabat "els temps de les obres no planificades o pegats per qüestions partidistes en l'aigua".
- Advertisement -

: Valencià