La publicitat institucional de València no es reparteix per partits o grups

Ribó ha reconegut que es va debatre a final d'any i si algun grup ha tingut una publicitat baixa, es corregirà.

Publicitat

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat que la publicitat institucional de l’Ajuntament no es reparteix en funció dels grups municipals o partits que formen l’equip de govern sinó de les necessitats dels serveis i del mateix consistori.

A preguntes dels periodistes sobre la polèmica per les queixes del desigual repartiment de la publicitat institucional entre els tres partits que formen el govern local (Compromís, PSPV i València en Comú), Ribó ha reconegut que es va debatre a final d’any i si algun grup ha tingut una publicitat baixa, es corregirà.

PublicitatRovira  

“La publicitat institucional es fa en funció de les necessitats institucionals de l’Ajuntament. Si hi ha qualsevol element que s’ha de millorar, es farà”, ha indicat l’alcalde després d’assistir a la presentació dels projectes finalistes per a la renovació urbanística de la plaça Ciutat de Bruixes.

Al seu judici, “el plantejament no està ben enfocat perquè la publicitat institucional no es fa per partits o grups sinó en funció d’una sèrie de serveis que ho demanen”.
Ha reconegut que és possible que hi haja hagut algun servei, no grup municipal, que enguany tinguera una publicitat baixa i ho corregirem, ho analitzarem i ho millorarem.
Ribó també ha insistit que va haver-hi “un compromís” per a analitzar i estudiar “els plantejaments que es vagen a fer en publicitat”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela