Puig agraeix als equips d’emergències que garantisquen “la convivència i les possibilitats de futur”

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha agraït als equips d’emergències que el seu treball garantisca “la convivència i les possibilitats de futur” de la Comunitat Valenciana.

“Representeu el que és la millor cara de la Comunitat Valenciana: a aquells que permanentment estan per donar servei als ciutadans i ciutadanes de la nostra Comunitat”, ha afirmat Puig, dirigint-se a diferents cossos de seguretat a través de videoconferència.

El responsable de l’executiu autonòmic ha visitat el Centre de Coordinació d’Emergències 112 de la Generalitat a L’Eliana, on ha felicitat les festes als treballadors del mateix i als cossos d’emergències amb els quals treballen.

El cap del Consell ha connectat a través de videoconferència amb Emergències Sanitàries de València, la sala 091 de la Prefectura Superior de Policia Nacional de València, la Policia Local de la Vall d’Uixó, el Consorci Provincial de Bombers d’Alacant, els Bombers Forestals de Morella i el Centre Operatiu de Servei de la Comandància de València de la Guàrdia Civil, en representació dels diferents cossos de seguretat que treballen a la Comunitat.

“Gràcies a vosaltres aquesta és una comunitat segura, i això es garanteix gràcies al bon fer, al treball conjunt”, ha manifestat el president als representants de tots aquests serveis.

Puig també ha visitat la sala d’atenció telefònica del 112, juntament amb el director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, el sotsdirector d’Emergències, Jorge Suárez, i l’alcalde de L’Eliana, Salva Torrent.

CatalanSpanish