6.9 C
Valencia

Puig destaca la proximitat i professionalitat de la Caixa Rural Vila-real

El president assegura que aquesta entitat és fonamental per a entendre el creixement de Vila-real més enllà del punt de vista financer.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la proximitat i la professionalitat de la Caixa Rural Vila-real com les claus que expliquen el seu èxit durant els seus primers cent anys de vida i ha remarcat també el component vertebrador d’aquesta entitat per a la ciutat i la comarca en les quals opera.

Puig s’ha pronunciat així en l’acte commemoratiu del centenari de la Caixa Rural Vila-real i de la Cooperativa Catòlic-agrària de Vila-real, on ha exposat que l’economia valenciana necessita, en tots els camps, exemples com el d’aquesta societat financera.

El cap del Consell ha manifestat el suport de la Generalitat a la labor de la Caixa Rural Vila-real i a tot el que aporta amb el seu treball perquè, tal com ha mantingut, aquests cent anys demostren que el seu paper ha sigut fonamental per a entendre el creixement de Vila-real més enllà del punt de vista financer.

El president ha reconegut que l’acció de la Caixa Rural Vila-real comprén des de la promoció de l’economia social fins a la dinamització cultural i esportiva, passant també per la potenciació de l’associacionisme o la igualtat d’oportunitats. Així mateix, ha remarcat la importància que el creixement econòmic vaja acompanyat d’una economia que servisca a l’interés general.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,557FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià