15 C
Valencia

Ximo Puig presenta la reforma del Centre de Salut de Morella

El nou servei de radiologia servirà a tota la comarca dels Ports.

- Publicitat -AVL

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat hui el centre de salut de Morella. A l’acte també ha assistit la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló.

Este acte ha estat organitzat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana i l’ajuntament de Morella. D’esta manera, s’ha pogut veure l’actuació realitzada en l’edifici, el qual alberga més espais i serveis i facilita el treball del personal sanitari. Així, esta obra de millora va finalitzar fa unes setmanes i el servei ha recuperat la normalitat a l’edifici situat a l’església de Sant Miquel. A més, cal recordar que en esta actuació s’ha afegit el servei de radiologia en el centre per a tota la comarca dels Ports.

Amb la reforma del Centre de Salut de Morella, s’han ampliat el nombre de consultes. Ara són 9 especialitats. S’ha instal·lat el primer equip de radiodiagnòstic de la comarca que evitara desplaçaments a Vinaròs.

La inversió total ha suposat 360.000 euros, d’ells 118.000 en l’equip de raigs. A més, dóna servei a una població de 2.300 habitants.

El Centre de Salut de Morella està ubicat a l’edifici de l’església de Sant Miquel, per la qual cosa presenta complexitat a l’hora d’abordar reformes, a més, la construcció sanitària és dels anys 80. Esta actuació té l’objectiu de fer més operativa la tasca del personal mèdic amb la comunicació de les consultes.

Cal recordar que durant el transcurs de les obres al Centre de Salut, el servei estava ubicat a l’edifici del CISE i els serveis d’emergències a l’Hostal Nou. D’esta manera, es buscava oferir els serveis de la millor manera possible i desenvolupar l’obra de la forma més eficient.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià