Ximo Puig presenta la reforma del Centre de Salut de Morella

El nou servei de radiologia servirà a tota la comarca dels Ports.

PublicitatAVL

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat hui el centre de salut de Morella. A l’acte també ha assistit la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló.

Este acte ha estat organitzat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana i l’ajuntament de Morella. D’esta manera, s’ha pogut veure l’actuació realitzada en l’edifici, el qual alberga més espais i serveis i facilita el treball del personal sanitari. Així, esta obra de millora va finalitzar fa unes setmanes i el servei ha recuperat la normalitat a l’edifici situat a l’església de Sant Miquel. A més, cal recordar que en esta actuació s’ha afegit el servei de radiologia en el centre per a tota la comarca dels Ports.

PublicitatRovira  

Amb la reforma del Centre de Salut de Morella, s’han ampliat el nombre de consultes. Ara són 9 especialitats. S’ha instal·lat el primer equip de radiodiagnòstic de la comarca que evitara desplaçaments a Vinaròs.

La inversió total ha suposat 360.000 euros, d’ells 118.000 en l’equip de raigs. A més, dóna servei a una població de 2.300 habitants.

El Centre de Salut de Morella està ubicat a l’edifici de l’església de Sant Miquel, per la qual cosa presenta complexitat a l’hora d’abordar reformes, a més, la construcció sanitària és dels anys 80. Esta actuació té l’objectiu de fer més operativa la tasca del personal mèdic amb la comunicació de les consultes.

Cal recordar que durant el transcurs de les obres al Centre de Salut, el servei estava ubicat a l’edifici del CISE i els serveis d’emergències a l’Hostal Nou. D’esta manera, es buscava oferir els serveis de la millor manera possible i desenvolupar l’obra de la forma més eficient.

Publicitat