Puig: “Col·laborarem amb la policia quan ens ho demanen”

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha insistit hui en el fet que està “preocupat” per les informacions que apunten a un suposat finançament il·legal del PSPV-PSOE i el Bloc i ha assegurat que el seu partit col·laborarà amb la policia quan l’hi demanen.

Després de visitar els tres navilis històrics que han fet escala en el port de Castelló, Puig ha assenyalat que el seu partit “no té més informació que la que s’ha publicat” i ha reiterat el seu compromís de “prendre decisions”.

“El que hem fet és diametralment oposat al que ha fet el PP, que davant trames reals van atacar a jutges, fiscals i periodistes. Nosaltres respectem el treball d’aquests professionals, volem saber; no tenim més informació que la publicada. Col·laborarem amb la policia quan ens ho demanen”, ha agregat.

En aquest sentit, ha agregat: “aquí ni hi ha trama ni hi ha intenció d’encobrir la corrupció com ha fet el PP. La Comunitat ha superat per sempre el paradigma de la corrupció”, ha agregat. EFE