20:10 - domingo, 1 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

InicioSucesos y tribunalesPuig condemna la...

Puig condemna la violència masclista i insisteix en la importància de les escoles per a “educar en el respecte”

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha condemnat els actes de violència contra les dones, després de conèixer-se la mort de dues d’elles a València i Gandia, i ha insistit en la importància de les escoles per a “educar en el respecte a l’ésser humà i a la dona”.

En aquest sentit, Puig ha insistit que, des de les institucions, s’ha de continuar treballant per a acabar amb la violència de gènere. “Si junts aconseguim acabar amb el terrorisme etarra, també ho hem de fer amb el terrorisme masclista”, ha assegurat.

Puig ha parlat de l’existència d’una base cultural, que és la que mou aquests actes de violència, basada en la convicció que “l’home té dret sobre la dona”, i per açò ha al·ludit a la responsabilitat de les famílies, escoles i institucions “per a passar de la indignació als fets i aconseguir que es produïsca aqueix canvi cultural”.

En aquests termes s’ha expressat durant la inauguració d’una exposició que commemora el 50 aniversari de l’Associació Provincial de Mestresses de casa i Consumidors Tyrius.

El cap del Consell ha agraït la labor formativa i solidària que aquest col·lectiu ha exercit durant aquest últim mig segle, i li ha demanat la seua col·laboració per a “cosir la Comunitat”, amb l’objectiu que hi haja una Tyrius en cada punt del territori valencià que ajude a aconseguir el “renaixement del poble valencià”.

Get notified whenever we post something new!

spot_img

Create a website from scratch

Just drag and drop elements in a page to get started with Newspaper Theme.

Continue reading

Aumentan a trece los fallecidos en el incendio de una discoteca en Murcia

De momento hay nueve heridos y no se descarta que pueda haber más víctimas mortales

Castellón recuperará su Festival Flamenco en 2024

La alcaldesa anuncia la recuperación de un evento cultural que tuvo su primera edición en el año 2015 y que no volvió a celebrarse durante los ocho años del tripartito

Juristes Valencians se concentraran en el Congreso para exigir compromisos con la Agenda Valenciana

Critican las escasas referencias a problemas valencianos y harán coincidir la concentración con la investidura de Pedro Sánchez

Enjoy exclusive access to all of our content

Get an online subscription and you can unlock any article you come across.