16:12 - sábado, 2 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Puig demana al sector privat que col·labore amb la Generalitat per a “regenerar” el sistema financer valencià

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha advocat per l’establiment d’aliances “entre el sector privat i l’Administració autonòmica” amb l’objectiu d’aconseguir “la regeneració del sistema financer valencià” i impulsar, a més, un model basat en l’economia productiva.

Puig ha assistit a la Nit de les Finances 2017, una gala que s’ha celebrat en Fira València com a preludi a la desena edició de Forinvest, el major fòrum de networking financer-empresarial a Espanya que, d’acord amb el President, “contribueix a posicionar la Comunitat Valenciana a Espanya”.

En la seua intervenció, que ha clausurat la gala, el cap del Consell ha alertat que la falta d’activitat financera “repercuteix negativament en l’economia productiva” i, en aqueix sentit, ha indicat que des de la Generalitat s’està impulsant l’Institut Valencià de Finances com una eina que servisca de banca pública i contribuïsca a generar “noves oportunitats”.

El President ha animat als participants d’aquesta desena edició de Forinvest al fet que “analitzen la forma d’enfortir el sector financer” i ha insistit que aquest fòrum ha de ser un “estímul i oportunitat per a desenvolupar nous objectius de negoci que amplien la presència del sector financer”.

Premis Forinvest 2017

Durant la cerimònia de la Nit de les Finances, que també ha comptat amb l’assistència dels consellers d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, el cap del Consell ha fet lliurament dels Premis Forinvest, uns guardons que es concedeixen anualment a figures destacades en l’àmbit econòmic i financer.

Puig, que ha felicitat a tots els premiats, ha destacat que aquests “han contribuït a configurar aqueix nou paradigma que necessita la Comunitat Valenciana per a generar credibilitat i un nou futur”.

En concret, el comitè organitzador de Forinvest ha reconegut la trajectòria de l’advocat i president d’honor del bufet Garrigues, Antonio Garrigues Walker; el fundador i president de Air Nostrum, Carlos Bertomeu; i el president del Grup Catalana Occident, José María Serra Farré.

Així mateix, amb motiu del desè aniversari de Forinvest, s’han atorgat els Premis Homenatge per a reconèixer a alguns dels empresaris més destacats durant els últims anys i que han sigut premiats en anteriors edicions del certamen.

El President Ximo Puig ha sigut també l’encarregat de lliurar aquestes distincions al fundador i president del Grup Porcelanosa, Héctor Colonques; al conseller delegat del Grup Dulcesol, Rafael Juan; al president i CEO del Grup Torrecid, Federico Michavila; al conseller delegat de Xocolates Valor, Pedro López; i al soci fundador i president de RNB, Vicente Ruiz. Finalment, s’ha premiat també a l’empresa Mercadona.

Últimas noticias

Contenido relacionado