Puig: ‘La desigualtat entre homes i dones afecta el cor de la democràcia’

Ximo Puig ha destacat que "sense els valors que representen les conselleres, no tenim el govern que volem"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que “la desigualtat entre homes i dones afecta el cor de la democràcia” i ha afegit que “sense els valors que representen les conselleres, no tenim el govern que volem”.

Així s’ha pronunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig, durant la manifestació del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, que ha recorregut els carrers de València.

A la mobilització, també han acudit la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i la consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián.

Per part seua, Mónica Oltra ha destacat la importància d’aquesta manifestació “per totes aquelles dones que no tenen veu ni llibertat en aquest món”. “Volem compartir una societat d’igualtat d’oportunitats on les dones mostrem aqueix 50% que som i, així, evidenciar que sense nosaltres, el món es para”, ha assenyalat.

Publicitat