Puig destaca la funció del Seminari de Govern

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la importància del Seminari de Govern com un mecanisme perquè el govern siga “més actiu, modern i eficient”, així com eina per detectar els nous problemes que sorgisquen durant la legislatura. Puig ha assegurat que l’objectiu del Consell és no solament actuar a curt termini sinó que cal tenir una estratègia a mitjà i llarg termini.

El cap del Consell ha realitzat aquestes declaracions en el marc del Seminari de Govern – Hivern 2018 celebrat a Vinaròs i Benicarló, en el qual ha participat el Consell.

Puig ha indicat que en les jornades de treball avaluaran les polítiques que ha realitzat el govern valencià durant l’últim semestre i planificaran els objectius que a realitzar el pròxim semestre.

Compromisos adquirits

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha anunciat que s’ha complert el 88,6% dels de 238 compromisos adquirits en els cinc seminaris que s’han celebrat. “Est és un govern que treballa, que compleix i això els ciutadans i ciutadanes poden comprovar-ho objectivament”, ha manifestat Oltra.

A més, la vicepresidenta ha informat que el Consell ha aprovat 39 lleis en dos anys i mig de legislatura, entre les quals ha destacat la Llei de Funció Social de l’Habitatge, el Decret de Sanitat Universal, el Decret de Transparència o la Llei de Renda Valenciana d’Inclusió. Oltra ha afirmat que aquestes lleis tenen l’objectiu de facilitar i millorar la vida dels valencians i valencianes.