Puig: L’única diputada que ha anat “dopada” a les eleccions és Isabel Bonig

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha ressaltat este dijous que "l'única diputada" de l'hemicicle de les Corts Valencianes "que ha anat dopada a les eleccions" és la portaveu del PP, Isabel Bonig, "com ha acreditat" una sentència judicial.

Puig s’ha pronunciat així en el ple de les Corts durant la seua resposta a la pregunta de control a la portaveu popular, qui ha afirmat que Puig està “aguaitat per la corrupció” i est li ha replicat que és “extremadament imprudent”.

“No provoque més, senyora Bonig, perquè ací solament hi ha un partit que està condemnat per finançament il·legal, que és el PP”, ha asseverat, i li ha retret que done lliçons sobre corrupció quan tenen “un de cada tres consellers imputat i tres presidents de la Diputació i tres de la Generalitat imputats, un a la presó”.

Bonig ha reclamat “coherència” i responsabilitats polítiques tant al PSPV com a Compromís després de les detencions per les contractacions en Divalterra i després que l’Agència Tributària i un Jutjat de València hagen “acreditat” el finançament irregular de tots dos partits.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, intervenen en la sessió de control al Govern valencià.

: Valencià