Puig: el procés de reversió de l’hospital de la Ribera s’ha produït “amb absoluta normalitat” i “en favor de l’interés general”

  • Puig ressalta que la decisió és “un acte de credibilitat política” que pretén augmentar l’eficiència perquè “la sanitat pública valenciana tinga cada vegada major excel·lència”.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que el procés de reversió al model públic a l’hospital de la Ribera s’ha produït “amb absoluta normalitat”, així com des de “la tranquil·litat” i “el diàleg”.

Així s’ha manifestat el cap del Consell després de la seua assistència a la desfilada del diumenge de resurrecció al barri del Cabanyal de València, on ha recordat que la decisió de retornar l’hospital a mans públiques és “un acte de credibilitat política, de fer allò que es promet, de treballar en favor d’una sanitat pública, integral i de qualitat” i “de ser més eficients” perquè “la sanitat pública valenciana tinga cada vegada major excel·lència”.

En aquest sentit, Puig ha assegurat que la decisió s’ha pres “en favor de l’interés general” lloc que, ha manifestat, “davant la malaltia, tots i totes hem de ser iguals”.

A més el president, que ha recordat que en el Pacti del Botànic es va subscriure “clarament” la preferència del Consell per “un sistema gestionat fonamentalment des del públic”, també ha assenyalat que el Consell implementarà millores al centre sanitari per seguir augmentant la seua qualitat.