Puig exigeix reforçar el control dels perímetres i l’aforament en hostaleria

El President ha indicat la seua preocupació per l'augment de casos, encara que no ha avançat les noves mesures per a Nadal que decidiran esta vesprada.

El President de la Generalitat ha visitat la localitat alacantina de Xixona, en concret una de les fàbriques de torró amb més anys d’història. Allí, ha fet un recorregut A peu amb Isabel López, alcaldessa del municipi i el director de la fàbrica, els qui li havia explicat i ensenyat tots els passos de l’elaboració, producció i envasament del torró.

Després de la visita, ha fet unes declaracions sobre possibles noves mesures sanitàries de cara a Nadal davant l’augment de positius en COVID 19.

“A pesar que hem avançat molt en el control de la pandèmia, estem molt preocupats perquè veiem que el que semblava ser una estabilització, no ho és”, ha assenyalat Puig.

Davant la incògnita de si hi haurà més restriccions en les trobades socials nadalenques, el President ha eludit avançar res, encara que ha assegurat que prendran noves decisions esta vesprada sobre la base de l’anàlisi de l’equip expert.

No obstant això, ha exigit que es reforce el control dels perímetres i també del compliment de mesures en l’hostaleria, per a frenar la propagació del virus. A més, ha animat a les persones a vacunar-se quan estiga tot llest.

CatalanSpanish