Puig: La Fira de Nadal de Xixona representa els valors que ens uneixen

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat aquest dijous la Fira de Nadal de Xixona, que compleix el seu desè aniversari, i l'ha considerat un símbol dels "valors que uneixen i ens representen com a valencians i valencianes".

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat aquest dijous la Fira de Nadal de Xixona, que compleix el seu desè aniversari, i l’ha considerat un símbol dels “valors que uneixen i ens representen com a valencians i valencianes”.

Ximo Puig ha subratllat la importància del municipi alacantí de Xixona en el Nadal valencià i ha destacat el valor del torró en les celebracions festives, segons un comunicat de la Generalitat.

Durant la seua intervenció, el cap del Consell ha manifestat la importància del poble de Xixona en la tradició nadalenca valenciana. “Ací va nàixer el concepte del Nadal valencià perquè el torró és l’ànima d’aquesta festivitat”, ha assenyalat.

En aquest sentit, ha recalcat que, en aquestes dates d’unió i convivència, esdeveniments com aquest es converteixen en un “espai de retrobaments i il·lusions” que, a més de reivindicar el torró, ajuda al fet que en el món “tinguem un major reconeixement”.

El Cap del Consell ha mostrat el seu agraïment a tots els que han fet possible aquesta fira i als comerciants pel seu esforç i treball. “No cal perdre mai la perspectiva d’humanitat que hi ha darrere del torró, dels treballadors i treballadores i les empreses que són marca Comunitat Valenciana”, ha indicat.

A la visita també han assistit el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler i la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo.

CatalàEspañol