Puig: Espanya necessita un Govern amb credibilitat, i el PP no la té

Espanya "necessita eixir de la crisi de reputació que té"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha reivindicat este dissabte que Espanya necessita tenir un Govern “fort, cohesionat, que siga capaç de generar confiança i credibilitat, que és el que no ara té en estos moments el PP”.

Puig ha assenyalat als periodistes que, davant l’actual “situació d’emergència política” a Espanya, cada partit polític i cada grup parlamentari “ha de prendre decisions”.

“El normal i el raonable” hauria estat que el president del Govern, Mariano Rajoy,”hagués pres una decisió després que el seu partit haja estat condemnat per corrupció”, ha assenyalat.

El també secretari general del PSPV-PSOE ha destacat que el PSOE ha pres “la decisió que volia prendre, la que li corresponia com a principal partit de l’oposició”, en presentar la moció de censura.

“Els altres partits han de decidir si volen mantenir un Govern que està absolutament baix la sospita de la corrupció, o si es vol buscar un espai regenerador que evidentment necessita Espanya”, ha asseverat.

Ximo Puig ha insistit que Espanya “necessita eixir de la crisi de reputació que té”, perquè en este moment “estem jugant-nos molt” al món i a Europa. EFE

Publicitat