Puig destaca la necessitat d’agilitar les obres del Corredor Mediterrani

El president mostra el seu suport a la iniciativa '·#QuieroCorredor', impulsada per l'empresariat valencià per reclamar aquesta infraestructura

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la necessitat d’agilitar les obres del Corredor Mediterrani per la seua importància estratègica no solament per a les comunitats autònomes del Mediterrani, sinó també per tota Espanya.

El president ha visitat l’autobús de la iniciativa ‘#QuieroCorredor’ a Alacant juntament amb representants empresarials de la Comunitat Valenciana, on ha assegurat que la interlocució amb el Govern sobre aquest tema és “propera”.

“Es tracta de connectar les tres quartes parts de l’economia espanyola i la seua població”, ha dit el president. A més, Puig ha reivindicat el Corredor Mediterrani com una “infraestructura fonamental” per al desenvolupament i el progrés de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Múrcia i Catalunya.

El cap del Consell ha demanat en aquest sentit que es complisquen els terminis per acabar el Corredor Mediterrani. “Cada dia que no està en funcionament aquest corredor, l’eix mediterrani perd opcions de generar ocupació”, ha assegurat Puig als mitjans de comunicació.

Publicitat