martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Puig: “No hi ha perdedors”

Ximo Puig ha valorat “reconfortat” els resultats davant les aclamacions de goig dels seus seguidors. “Venim d’una situació complicada i els militants han demostrat una extraordinària maduresa per separar els processos” ha assenyalat el líder dels socialistes valencians mentre els seus més lleials es concentraven en Blanqueries al crit de “president” “Ximo” o “País Valencià”.

Puig no ha volgut veure este resultat com una victòria, ni sobre Sánchez ni sobre Garcia: “És una victòria sense perdedors, per a ser més PSPV i tenir més participació en el projecte federal”, va afirmar en la seua declaració.

Rafa Garcia va comparéixer davant la premsa abans de retratar-se al costat de Puig i davant els militants, un gest simbòlic d’unitat que haurà de confirmar-se en el congrés que se celebrarà en pròximes setmanes a Elx i es convertirà en l’acte que proclamarà de nou a Puig.

L’alcalde de Burjassot va reconéixer a Puig com el secretari general ara “de tots els socialistes”, però no va dubtar demanar una integració de les seues propostes davant el respatler obtingut.

Últimas noticias

Contenido relacionado