lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Puig proposa que els candidats a les alcaldies de la Comunitat també siguen triats en primàries obertes

El secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, va intervindre ahir en el Comité Nacional del PSPV on ha proposat que la nova ponència que presenten els socialistes valencians per al pròxim Congrés incloga que els candidats socialistes a les alcaldies de tota la Comunitat també siguen triats en primàries obertes. “Vull un PSPV a l’avantguarda per a fer un País Valencià avantguardista” ha assenyalat.

El Comité Nacional també ha aprovat per unanimitat el calendari del 13 Congrés del PSPV que tindrà lloc els dies 28,29 i 30 de juliol. D’este Congrés Ximo Puig espera que isca un “partit renovat, més democràtic, més participatiu i més obert”. “Marquem el camí una vegada amb les primàries obertes i vull que el PSPV ho seguisca marcant”, ha afirmat Puig. Així ha assenyalat la importància de treballar en una ponència “participativa i ambiciosa perquè és el que reclama la societat”, ha assenyalat Puig, al mateix temps que ha recordat que “ací a la Comunitat tenim l’oportunitat de fer-ho i ho estem fent aplicant polítiques d’esquerra que transformen la vida de la gent”.

De la mateixa manera durant la seua intervenció davant el Comité Nacional, el secretari general ha incidit en la importància de posar a punt el PSPV per al futur, i per a açò ha apostat per “construir junts eixes noves idees per a transformar el nostre País”. “Canviar el partit per a canviar el País i fer-ho – ha puntualitzat- amb un partit renovat en idees i en eines”.

“Estem davant un PSPV que ha fet grans coses però que encara pot i deu fer moltes més” ha assenyalat Puig qui ha asseverat que “el PSPV deu ser el principal partit polític valencià de la pròxima dècada”.

Al principi de la seua intervenció Ximo Puig ha volgut felicitar tant al recentment triat secretari general del PSOE, Pedro Sánchez com a Jose Luís Ábalos pel seu nomenament com a portaveu socialista en el Congrés. Així ha volgut mostrar tot el seu suport i lleialtat al secretari general del PSOE “perquè tinga èxit, perquè els èxits entre els socialistes sempre són compartits i en benefici de la ciutadania”. De la mateixa manera ha assenyalat que el nomenament de José Luís Ábalos “és bo per a alçar la hipoteca reputacional que tenim i tenir major visibilitat en el conjunt d’Espanya”.

Finalment i davant els mitjans de comunicació el líder dels socialistes valencians ha fet valdre el projecte de cohesió interna i d’unitat que ha significat el PSPV durant els últims anys i ha agraït a tothom la seua participació.

Últimas noticias

Contenido relacionado