Puig anuncia la pròrroga del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana una setmana més

Esta restricció va entrar en vigor al migdia del divendres per a tractar de frenar l'avanç de la pandèmia en el territori valencià.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha avançat hui que el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana es prorrogarà una setmana més.

Així ho ha indicat a Orihuela (Alacant), on Puig ha visitat la nova seu de la Confederació Hidrogràfica del Segura.

Des del divendres passat a les 12.00 hores està prohibida l’entrada i eixida de la Comunitat Valenciana, excepte per motius justificats. El tancament perimetral es va decretar pel termini de set dies naturals i ara s’ampliarà a una altra setmana més.

“Amb total franquesa i normalitat, la idea és que es romanga en esta situació com a mínim una setmana més perquè és una mesura que no afecta excessivament l’economia”, ha indicat Puig, igual que tampoc té “un efecte important afegit” per a l’economia la restricció a la mobilitat nocturna acordada en l’autonomia, entre les 0.00 i les 6.00 hores, segons ha subratllat.

“Esta mesura de restricció nocturna la tenim prevista fins al 9 de desembre i en esta primera etapa el que és clar és que només podem apel·lar a major corresponsabilitat i al compliment de les normes que dicten les autoritats sanitàries”, ha manifestat el cap del Consell.

CatalanSpanish