Puig: “Que hi haja opcions de generar una nova etapa amb el lideratge de Sandra Gómez és important”

El president de la Generalitat en funcions i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha valorat les últimes enquestes que donen la victòria als socialistes a València, encara que ha assenyalat que no cal donar-los major importància perquè són "fotos d'un moment determinat".

El president de la Generalitat en funcions i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha valorat les últimes enquestes que donen la victòria als socialistes a València, encara que ha assenyalat que no cal donar-los major importància perquè són “fotos d’un moment determinat”. No obstant açò, ha indicat que el fet que “hi haja opcions de generar una nova etapa amb el lideratge de Sandra Gómez és important”.

“Crec que que és important perquè hi ha mirades diferents, òbviament, i una mirada més inclusiva, més oberta, una mirada més moderna crec que que pot propiciar un aprofundiment en el canvi d’aquesta ciutat”, ha indicat en declaracions als mitjans en la seu del PSPV.

En tot cas, ha volgut ser caut amb les enquestes de les municipals igual que ho va anar amb les de les autonòmiques: “Quan ixen bé, la valoració és positiva, però al final no cal donar-los més importància de la qual tenen, són fotos d’un moment determinat”.

Puig ha celebrat que “pareix que el desastre de la dreta pot propiciar una majoria progressista clara en la ciutat de València i això seria molt positiu; assentar governs progressistes és un objectiu clar”.

Publicitat