20.5 C
Valencia

Puig diu que “per descomptat” que es pot reunir amb Bonig

Sobre l'oferiment de Bonig per a possibles pactes en diferents matèries com a Educació, ha dit que "una cosa és la propaganda i una altra la comunicació".

- Publicitat -AVL

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha indicat que qualsevol líder de l’oposició es pot reunir amb ell i que, “per descomptat” que ho pot fer amb la presidenta del PPCV, Isabel Bonig. “Sempre ha sigut així, si s’ha demanat de veres”, ha subratllat.

Puig, preguntat per la petició realitzada per Bonig després de la trobada del president del Govern, Pedro Sánchez, i el del PP, Pablo Casado, s’ha mostrat obert a reunir-se amb Bonig, que té el seu telèfon i “tota la capacitat d’interlocució per a dirigir-se”a ell. En este sentit, ha indicat que sempre atendrà la seua cridada com la de qualsevol líder de l’oposició de qualsevol partit.

Sobre l’oferiment de Bonig per a possibles pactes en diferents matèries com a Educació, ha dit que “una cosa és la propaganda i una altra la comunicació” i en la comunicació ha afirmat que estarà disposat. Però, en la propaganda “que cadascú faça el que vullga però jo no participe en operacions propagandístiques. A mi em pareix bé el diàleg, sempre diàleg en positiu es traguen més o menys resultats”, ha dit.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià