Puig: “Seria molt negatiu per a la convivència que es fossilitzés la divisió a Catalunya”

Els socialistes valencians van celebrar ahir a la seu de Blanqueries una jornada sobre Màrqueting Online que ha organitzat la secretaria de TIC i xarxes socials i que ha comptat amb la presència del secretari general del PSPV i president de la Generalitat, Ximo Puig en la clausura de l’acte.

Davant preguntes dels periodistes sobre la situació a Catalunya el secretari general i president de la Generalitat, Ximo Puig, ha apostat novament pel diàleg com a via per tornar a la legalitat. En aquest sentit s’ha mostrat a favor de superar la divisió entre sobiranistes i constitucionalistes i ha incidit que “no seria bé fossilitzar les posicions perquè hi ha molts matisos en la política i crear les dos Catalunyes com les dos Espanyes és molt negatiu per la convivència”.

Ximo Puig s’ha mostrat partidari de “fer una gran reflexió sobre el paper de les institucions i la capacitat dels polítics per arbitrar solucions racionals”. “L’emoció portada a l’extrem construeix monstres i situacions monstruoses” ha assenyalat Puig qui al seu judici “s’han exacerbat excessivament les passions i hi ha hagut poca política”. “Els moments històrics han demostrat que la política és la capacitat de decisió” ha incidit Puig al mateix temps que ha lamentat la falta de generositat durant massa temps. “Tant de bo estiguem en el minut un de la reconstrucció” ha assenyalat Puig i ha incidit que l’important és que “es reconstruïsquen ponts”. Respecte a la convocatòria d’eleccions anunciada ahir, Ximo Puig ha assenyalat que ara el fonamental és que s’afronte una “campanya assossegada dins del marc constitucional on cadascun explique que és el que vol per al futur”.

De la mateixa manera ha reiterat la seua oposició a qualsevol intent de recentralització de l’Estat i ha subratllat el seu compromís per “combatre amb totes les meues forces i idees, perquè la recentralització seria accentuar la confrontació general i portar-la al conjunt d’Espanya

Jornada TIC i xarxes socials

La jornada organitzada pel secretari de TIC i xarxes socials, Bartolome Nofuentes ha comptat amb les intervencions de Javier Peris i Amparo Plaza tots dos experts en TIC i xarxes socials i ha estat moderat per Toñi Serna, secretària d’Acció Electoral del PSPV.

Bartolomé Nofuentes ha explicat que es tracta d’una jornada que forma part de l’estratègia que està desenvolupant el PSPV per impulsar l’ús de les Tecnologies de la Informació (TIC) i els mètodes organitzatius, estesos avui dia per totes les grans corporacions, així com de remarcar la importància que té l’ús de les xarxes socials en qualsevol acció del dia a dia. Així doncs ha incidit que aquestes jornades són una aposta més del PSPV per incorporar de forma organitzada i formada a les xarxes socials a tots els seus càrrecs directius i tota la militància.