20.3 C
Valencia

Puig parlarà del Pressupost, corrupció, Puerto Mediterráneo i educació

Puig se sotmetrà el dijous a una nova sessió de control parlamentària, en la qual la portaveu del PP, Isabel Bonig, li preguntarà sobre el Pressupost de la Generalitat per a 2018 i sobre com pensa elevar el grau de compliment dels exercicis anteriors.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, parlarà aquesta setmana a Les Corts sobre el Pressupost de la Generalitat per enguany, sobre la investigació judicial en l’organització de la visita del papa, sobre el projecte del centre comercial Puerto Mediterráneo de Paterna i sobre educació.

Puig se sotmetrà el dijous a una nova sessió de control parlamentària, en la qual la portaveu del PP, Isabel Bonig, li preguntarà sobre el Pressupost de la Generalitat per a 2018 i sobre com pensa elevar el grau de compliment dels exercicis anteriors.

El portaveu de Compromís, Fran Ferri, demanarà una valoració de la recerca judicial per corrupció en l’organització de la visita del papa a València en 2006, en la qual han sigut citats com investigats l’expresident de la Generalitat Francisco Camps i l’exvicepresident del Consell Juan Cotino, entre d’altres.

El següent en preguntar serà el portaveu de Podem, Antonio Estañ, qui vol saber si per al president el projecte urbanístic del centre comercial Puerto Mediterráneo de Paterna (València) “és compatible amb el canvi de model que s’espera del Botànic”.

- Publicitat -

Des de Ciutadans, la seua portaveu parlamentària, Mari Carmen Sánchez, vol saber si el Consell creu que està prenent les mesures oportunes per a una millor qualitat en l’educació dels joves valencians.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Xixona

Segueix-nos

13,322FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Les altes de llits UCI a Castelló es resisteixen al descens de les xifres COVID

El gerent del Departament de Salut de Castelló espera que en un parell de setmanes es reflectisca a cures intensives les altes que ja estan donant en planta.

Barceló: “Falta concretar si les 10 persones màximes pel Nadal seran d’una o de dos unitats de convivència”

Les declaracions de la consellera de Sanitat en la seua visita d'este dilluns a Castelló deixen enlaire si serà o no possible la reunió per les festes de persones que no convisquen habitualment.

22 milions més d’euros en el pressupost de la Diputació que supera els 168 milions

Reconstruir Castelló, Impulsar, protegir i fer més sostenible la província són els quatre eixos fonamentals en què s'estructuren els comptes pel 2021 que hui s'han presentat.

Turisme presenta a les empreses de restauració de la Comunitat al segell L’Exquisit Mediterrani

Francesc Colomer ha presentat a través d'un seminari web l'esborrany del manual per a adherir a les empreses de restauració al segell L'Exquisit Mediterrani.

Investiguen a una persona per l’enverinament de dos gats a Castelló

S'han localitzat els cadàvers de dos gats, un d'ells tenia propietari.
- Advertisement -

: Valencià