Puig valora l’1 de Maig com “una reivindicació de les condicions laborals i del treball digne”

El secretari general del PSPV ha destacat el "compromís absolut" del govern valencià amb "la dignitat del treball".

El secretari general del PSPV i president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat que “l’1 de Maig és una festa de reivindicació de les condicions laborals i del treball digne” al mateix temps que ha destacat el “compromís absolut” del govern valencià amb “la dignitat del treball”.

D’esta forma s’ha referit el líder dels socialistes valencians davant els mitjans de comunicació instants abans de participar en la manifestació de l’1 de Maig que ha recorregut els carrers de València amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Treballadors i que ha comptat amb una àmplia representació dels socialistes valencians.

Rovira  

“Estem molt lluny d’aconseguir la justícia social i la plena ocupació, hi ha massa persones que encara no tenen treball, massa condicions de treball negatives” ha denunciat Puig després de recordar que “la reforma laboral ha sigut profundament negativa per a molts treballadors i treballadores”.

Puig ha fet valdre els importants avanços que s’han aconseguit des del govern del Botànic en els últims tres anys amb “més treball i millors salaris” al mateix temps que ha reconegut que queda molt per fer “estem molt lluny de l’objectiu”.

Finalment s’ha referit als sindicats sobre els qui ha assegurat “són absolutament necessaris”. “Els sindicats ajuden a transformar la societat i des d’eixa perspectiva nosaltres estem ací al costat dels treballadors i treballadores” ha finalitzat.

PublicitatJuega Limpio Orihuela