Puig reafirma el compromís del Consell amb les víctimes del terrorisme

Puig: "La Generalitat vol contribuir al fet que esta siga una societat més decent i és responsabilitat de l'Estat i les seues institucions enfortir el relat de la veritat"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha subratllat el compromís del Consell amb el reconeixement i la reparació de les víctimes del terrorisme, els qui, en les seues paraules, han d’estar “en el cor del futur de la societat valenciana”.

El cap del Consell ha fet estes declaracions després de mantenir una reunió amb les associacions de víctimes del terrorisme d’ETA, en la qual ha participat també la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo. En esta reunió, Puig ha agraït el seu treball a les associacions i ha destacat que han tingut un paper “que volem referenciar en el futur”.

Rovira  

El president ha afirmat que la fi de la banda terrorista ETA ha estat “una victòria dels demòcrates” i ha agregat que “el reconeixement de les víctimes és fonamental”. En este sentit, Puig ha afirmat que s’han de “buscar fórmules per mantenir la reparació de punts drets perduts”.

Puig ha assegurat que la Generalitat vol contribuir al fet que esta “siga una societat més decent i és responsabilitat de l’Estat i les seues institucions enfortir el relat de la veritat”.

El president ha recordat que “ETA va matar per imposar unes idees supremacistes i ha acabat perquè la societat ha aconseguit apartar-los”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela