La Pujada a la Montieleta de Benaguasil congregarà a més de 500 corredors

Benaguasil acollirà aquest dissabte la Pujada a la Montieleta, una carrera que enguany compleix la seua XII edició i per a la qual ja s'han inscrit més de 500 participants.

Montieleta

Benaguasil acollirà aquest dissabte la Pujada a la Montieleta, una carrera que enguany compleix la seua XII edició i per a la qual ja s’han inscrit més de 500 participants. El tret d’eixida es produirà a les 18:30 hores des de l’Avinguda de Montiel, on també estarà situada la meta.

La carrera, organitzada per l’Ajuntament i el club ACPL Benaguasil, té una distància de 10K i transcorre per un ferm mixt, inicialment urbà, passant per la Pujada a l’Ermita de La Nostra Senyora de Montiel, posteriorment discorrerà per bells camins d’horta, finalitzant en l’Avinguda.

Els tres primers classificats de cada categoria (masculí i femení) a arribar a meta es portaran trofeu, igual que els tres primers corredors locals (masculí i femení), així com l’últim a aconseguir la línia de meta i l’equip més nombrós que serà obsequiat amb un pernil.

La XII edició de la Pujada a la Montieleta està inclosa en el Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València.

Publicitat