Alfafar comptarà amb un Punt Servef Mòbil

El servei del Punt Mòbil és el resultat de l'adhesió de l’Ajuntament al Conveni entre el SERVEF i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

punt servef
PublicitatAVL

El Punt Servef Mòbil arribarà a Alfafar després de l’adhesió aprovada avui de l’Ajuntamentd’Alfafar al Conveni Servef Mòbils de Col·laboració entre el Servei Valencià d’Ocupació i Formació i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Amb aquesta iniciativa de col·laboració entre el Servef i les entitats locals, es pretén acostar els serveis d’informació, formació i orientació laboral del Servef a aquells municipis que no compten amb un centre Servef d’ocupació mitjançant el desplaçament de dos autobusos al voltant de les tres províncies de la Comunitat Valenciana i dels seus diferents campus universitaris.

PublicitatRovira  

Així, el Punt Servef Mòbil, que s’instal·larà els dies establits en un espai cèntric d’Alfafar en horari ininterromput de 09.00 a 20.00 hores, prestarà una atenció personalitzada, tant als inscrits en el Servef com aquells veïns interessats, amb la finalitat d’informar i orientar sobre els serveis que presta el Servef, entre ells, l’oferta d’ocupació, els cursos gratuïts de formació, l’orientació laboral o les prestacions per desocupació.

Amb l’adhesió de l’Ajuntament d’Alfafar al Conveni Servef Mòbils es pretén la millora de la empleabilitat de la ciutadania i facilitar l’assessorament laboral amb una major comoditat per a les i els veïns d’Alfafar, ja que no hauran de desplaçar-se fins al Centre Servef d’Ocupació de Catarroja.

Publicitat