La Policia Nacional deté a set persones i desarticula tres punts negres a Gandia

S'han realitzat tres registres on s'ha intervingut 1.170 euros, 85 grams de, pel que sembla, cocaïna i més de 24 grams de, pel que sembla, heroïna i tres bàscules de precisió.

220

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a set persones, tres dones i quatre homes, d’entre 27 i 51 anys, tots d’origen espanyol, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública. S’han desarticulat tres punts negres de venda de substància estupefaents, i realitzat tres registres en els quals s’ha intervingut 85 grams de, pel que sembla, cocaïna, més de 24 grams de, pel que sembla, heroïna i 42 grams de, pel que sembla, marihuana, a més de 1.505 euros, tres bàscules de precisió i efectes relacionats amb les substàncies estupefaents.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies, que en un domicili d’aqueixa localitat es poguera estar venent substàncies estupefaents a la menuda, per la qual cosa els agents van establir diversos dispositius de vigilància.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que a més d’aquest domicili i a fi d’alternar els punts de venda es va localitzar un altre habitatge on es realitzava la mateixa activitat. Els investigadors van esbrinar que els sospitosos a més tenien un altre domicili també en la localitat utilitzat com a lloc de magatzematge d’aquestes substàncies, evitant en aquesta realitzat vendes, portant xicotetes quantitats a les altres dues on acudien els compradors.

Els policies després d’esbrinar la identitat dels suposats venedors i del guardador de les substàncies estupefaents van realitzar tres registres en domicilis i en els quals van intervenir: 85 grams de, pel que sembla, cocaïna; 24,45 grams de, pel que sembla, heroïna; 42 grams de, pel que sembla, marihuana; 1.505 euros i tres bàscules de precisió.

A més, tres garrafes d’aigua, contenint líquid amb restes de substàncies estupefaents que els sospitosos van llançar en entrar els agents a l’interior d’un dels habitatges.

Els agents van detenir a set persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.

Els detinguts, quatre amb antecedents policials que han passat a disposició judicial, els tres restants sense antecedents després de prestar declaració van ser posats en llibertat no sense abans ser advertits de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan siga requerit per a açò.