15.2 C
Valencia

La ‘Q’ de Qualitat torna a l’oficina de Turisme de Benicàssim

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Oficina de Turisme de Benicàssim ha renovat la marca ‘Q’ de Qualitat, després de superar amb excel·lents qualificacions l’auditoria obligatòria d’aquest sistema de contrast com va anunciar ahir Elena Llobell, regidora de Turisme del municipi.
Llobell ha assenyalat que “un any més, el nostre esforç es veu recompensat amb la consecució d’aquesta certificació que ve a atorgar-nos un marxamo de qualitat que es converteix en un gran valor a l’hora d’oferir-nos com a destinació de turisme a tots els visitants”.
La ‘Q’ de Qualitat Turística”, és una certificació de caràcter voluntari, que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, i que indica el compromís d’empreses i institucions per a aplicar millores en la qualitat dels seus productes i serveis.
L’Oficina de Turisme de Benicàssim, que ostenta aquest distintiu des de fa ja deu anys, ha superat de nou l’auditoria de seguiment corresponent a 2017, amb una excel·lent qualificació.
De fet, com ha explicat Elena Llobell, s’ha ressaltat l’especial contribució a la millora dels resultats amb la implantació del nou Sistema Infoturist, de Gestió Integral de l’Oficina, que permet registrar consultes de visitants, realitzar enquestes i informes estadístics, entre altres gestions. La regidora de turisme ha volgut ressaltar que “és de destacar l’elevada taxa de satisfacció de clients que tenim en el servei d’informació turística. De fet, segons totes les enquestes que s’han realitzat, en els últims deu anys mai ha baixat del 9,5 sobre 10”.
De fet, una altra de les novetats en la gestió innovadora de l’oficina de turisme és la implantació d’un nou distintiu ambiental denominat “Càlcul d’empremta digital”, que vigila un correcte ús sostenible del recurs de gestió de l’oficina.

La regidora de turisme ha reiterat la seua felicitació a tots els treballadors i treballadores del departament de turisme de Benicàssim perquè “la Marca de Qualitat Q

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,296FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura DipVal_PMUS
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Moncofa regala notes de vida i solidaritat al concert benèfic contra el càncer

La cita és el diumenge 29 a les 13 del migdia a la plaça de la Constitució, amb totes les mesures de seguretat i amb aportació voluntària.

El nou carril bici urbà d’Almassora connectarà amb Borriana i Castelló

El consistori reserva 30.000 euros a la senyalització i abalisament de la via ciclista.

Culla estrena un mercat dominical de tòfona negra i productes locals

Naix amb l'objectiu de donar a conéixer el gran potencial culinari d'este fong i l'oferta turística del municipi entorn de la gastronomia.

Consens polític i globus violeta per a l’homenatge d’Onda a les víctimes de la violència de gènere en el 25N

Una part de la campanya d'enguany d'este municipi es centra en el fet que els joves prenguen consciència de les actituds d'assetjaments i desigualtat a què s'enfronten sense identificar-les.

La Real Senyera de 1928 de València serà restaurada integralment

L'alcalde, Joan Ribó, ha anunciat l'inici d'un estudi per a elaborar un nou facsímil de l'ensenya identitària del poble valencià.
- Advertisement -

: Valencià