Qualicer suma 30.000 euros de Diputació pel XVI Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i del Paviment Ceràmic

La Diputació aportarà 30.000 euros a l'organització d'un esdeveniment, que durant dos dies, el 10 i 11 de febrer, abordarà les estratègies per al futur del taulell i dels paviments ceràmics amb la participació de més de 600 participants provinents de 30 països del món.

PublicitatAVL

Reforçar el possicionament conjunt del sector empresarial vinculat al mòn ceràmic i fer palés el compromís de la Diputació és un dels objectius pels que este dimarts s’ha signat el conveni entre la Cambra de Comerç de Castelló i l’institució provincial que col·laborarà en l’organització del XVI Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i del Paviment Ceràmic (Qualicer)

José Martí i Lola Guillamón, els presidents d’ambdues entitats ratifiquen així de forma pública l’aposta per la qualitat dels productes d’un sector on l’indústria castellonenca continua estan a l’avantguarda en molts aspectes, amb un conveni pel qual la institució provincial tornarà a plasmar el seu suport al XVI Congrés Qualicer.

PublicitatRovira  

La Diputació aportarà 30.000 euros a l’organització d’un esdeveniment, que durant dos dies, el 10 i 11 de febrer, abordarà les estratègies per al futur del taulell i dels paviments ceràmics amb la participació de més de 600 participants provinents de 30 països del món. Una quantitat que, com ha volgut recordar la Diputació, se suma als 30.000 euros aportats ja l’any passat per als preparatius de la trobada ceràmica, que es realitza de manera bienal.

José Martí ha insistit també a destacar el compromís de la Diputació amb el sector, afegint en aquest sentit el “important paper de Qualicer per a analitzar el present i el futur del taulell, que continua sent un dels motors de la nostra economia”.

De fet, a ningú se li escapa que com ha apuntat Martó, congressos com Qualicer “són claus per a atendre els desafiaments tecnològics del sector” A més ha afegit que la Diputació sempre estarà al costat dels empresaris que tant fan per generar riquesa i ocupació per a la nostra província”. Una ocupació, casiulament, de la que este dimarts es coneixien les últimes dades i que, de moment, no augura massa optimisme.

D’altra banda, pel que fa a esta trobada dels professionals del sector, cal recordar que Qualicer va nàixer al 1990 com un modest fòrum de debat sobre el taulell com a producte. De ahí, va passar a ser un congrés mundial sobre qualitat del recobriment ceràmic i més endavant va abordar no sols la qualitat del procés, del producte i de la col·locació de la rajola ceràmica, sinó també de la qualitat de tots els elements que integren el complex entramat del món empresarial ceràmic.

Al llarg dels anys Qualicer. s’ha consolidat com un dels esdeveniments més rellevants per al món de la ceràmica a nivell internacional.