19.3 C
Valencia

“La qualitat de l’aigua” fa perdre la bandera blava de la platja del Serradal

L'ajuntament ha demanat més explicacions per conéixer si enguany hi ha hagut algun canvi de criteri i afirma que la desembocadura de les séquies "mai ha estat el problema".

- Publicitat -AVL

L’ajuntament de Castelló afirma desconéixer “exactament” quines són les raons de per què la platja del Serradal de Castelló ha perdut enguany la bandera blava. El portaveu de l’equip de govern, Rafa Simó, ha explicat que la comunicació va ser molt “suscinta” i que l’única argumentació per no haver-li concedit esta distinció que se’l’s ha comunicat és que “la qualitat de l’aigua no compleix els estàndards marcats”.

Simó ha puntualitzat que açò “no vol dir que l’aigua no siga de qualitat sinó que no arriba als criteris que tenen marcats per la concessió d’estes banderes”. Tot i això, el portaveu explica que han demanat més informació per saber exactament quin és el problema i “si es tracta d’un canvi de criteri, quant a eixos mesuraments de la qualitat, també volem saber-ho per seguir treballant i recuperar-la en un futur”.

D’altra banda, respecte a la possibilitat que la desembocadura del riu sec fos la causant donada que en algunes ocasions s’ha parlat per part de veïns de la zona que potser hi havia també aigües fecals, Simó ha indicat que “primer això caldria demostrar-ho”, i a més ha recordat que eixes séquies “porten anys desembocant on desemboquen i això mai ha estat un problema”.

Així mateix, respecte a la platja del Serradal, Simó ha recordat que la primera concessió de bandera blava a esta platja va ser l’any 2014, i que a més l’espai tenia la qualificació de microreserva de flora i fauna.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,627FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià