18.2 C
Valencia

La Generalitat entrega 27 distintius de qualitat turística a empreses i serveis públics de Xàtiva

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, juntament amb l'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha entregat les distincions del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions a 27 empreses d'hostaleria i serveis públics del municipi. 

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, juntament amb l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha entregat les distincions del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions a 27 empreses d’hostaleria i serveis públics del municipi.

Aquestes distincions, que acrediten el compliment de determinats requisits de qualitat i reconeix l’esforç realitzat per millorar la satisfacció del turista en destinació, són impulsades per Turespaña amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana.

Francesc Colomer ha recordat que “la implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions és un pas més que donem les administracions al costat del sector empresarial turístic com a aposta per la millora de la qualitat en les nostres destinacions turístiques”.

Colomer ha animat a les persones que van assistir “a continuar apostant per treballar en la línia de la qualificació perquè el nostre avantatge competitiu ha de ser la qualitat i les experiències úniques sobre la base de productes singulars i diferenciats”.

- Publicitat -

El responsable de Turisme ha destacat que “gràcies al Sicted i a la distinció que est proporciona als seus establiments adherits, cada turista serà capaç de diferenciar aquells serveis i establiments que directa o indirectament estiguen relacionats amb el turisme i que els garanteix un servei de qualitat, sent aquest fet un factor determinant per a la millora de la competitivitat de la destinació”.

Sicted en la Comunitat Valenciana 

- Publicitat -

La Comunitat Valenciana és la segona després d’Andalusia, en nombre de destinacions participants, amb 28 destinacions adherides i 947 serveis distingits.

Respecte a la participació subsectorial, i tenint en compte que poden participar 35 subsectors turístics, la Comunitat Valenciana destaca en en número els hotels i apartaments turístics, restaurants i comerços, tendència similar a la participació nacional.

Per subsectors, la Comunitat destaca en primera posició en nombre de distintius en 11 dels 35 oficis reconeguts: artesans, bars i cafererías, càmpings, comerços, espais escènics permanents, espais naturals protegits, parcs d’oci, platges, ports esportius, seguretat ciutadana i tallers turístics.

Turisme fomenta i dinamitza aquest projecte a través de diferents iniciatives i actuacions, com és la difusió del projecte en les destinacions de la Comunitat; la representació dels seus interessos a nivell nacional, participant en el Grup de treball dels Tècnics de qualitat de les comunitats autònomes i amb vocalia en el comité interdestinos, òrgan col·legiat que aprova els canvis metodològics.

Així mateix, coordina la implantació en les destinacions Sicted, mitjançant el conveni de col·laboració amb el Consell de Cambres, pel qual es facilita la formació, assistència tècnica i avaluacions a les empreses i entitats participants i el seguiment de les actuacions que realitzen les cambres de comerç de la Comunitat.

A més participa en les taules de qualitat de totes les destinacions participants, per a garantir l’objectivitat en la revisió d’expedients i exercir el paper de coordinació amb les destinacions a través del Fòrum InterdestinosComunitat Valenciana.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,296FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura DipVal_PMUS
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Moncofa regala notes de vida i solidaritat al concert benèfic contra el càncer

La cita és el diumenge 29 a les 13 del migdia a la plaça de la Constitució, amb totes les mesures de seguretat i amb aportació voluntària.

El nou carril bici urbà d’Almassora connectarà amb Borriana i Castelló

El consistori reserva 30.000 euros a la senyalització i abalisament de la via ciclista.

Culla estrena un mercat dominical de tòfona negra i productes locals

Naix amb l'objectiu de donar a conéixer el gran potencial culinari d'este fong i l'oferta turística del municipi entorn de la gastronomia.

Consens polític i globus violeta per a l’homenatge d’Onda a les víctimes de la violència de gènere en el 25N

Una part de la campanya d'enguany d'este municipi es centra en el fet que els joves prenguen consciència de les actituds d'assetjaments i desigualtat a què s'enfronten sense identificar-les.

La Real Senyera de 1928 de València serà restaurada integralment

L'alcalde, Joan Ribó, ha anunciat l'inici d'un estudi per a elaborar un nou facsímil de l'ensenya identitària del poble valencià.
- Advertisement -

: Valencià