20:12 - viernes, 1 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Quaranta-cinc almussafenyes participen en la III Corre-Cross de la Dona de Picanya

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, l’Ajuntament de Picanya organitza des de fa uns anys dues iniciatives per a fomentar l’activitat física i l’esport entre la població femenina a les quals el consistori municipal d’Almussafes s’uneix per considerar “que es tracta d’una forma molt atractiva d’oferir noves oportunitats per a portar una vida sana”, expliquen des de l’àrea d’Esports.

El divendres 3 de març, un autobús amb 45 almussafenyes ha eixit des de l’esplanada del Centre Cultural d’Almussafes rumb a Picanya, on a les 17 hores han començat aquestes dues proves esportives que compten amb el suport del Club d’Atletisme “Cames Llargues” i de l’Associació de Mestresses de Casa Tyrius de la localitat.

El III Corre-Cross ha consistit en la realització d’un recorregut de 4 quilòmetres entre la plaça del País Valencià i el Poliesportiu. Per la seua banda, el Recreo-Cross, del qual enguany s’ha celebrat la vintena sisena edició, s’ha desenvolupat mitja hora més tard i tenia els mateixos punts d’eixida i d’arribada.

La nodrida representació almussafenya ha conclòs les proves de forma satisfactòria i totes elles, que han rebut com a obsequi pel seu esforç una samarreta commemorativa de l’esdeveniment, ressalten el bon ambient que es respirava i la importància de seguir apostant per aquest tipus d’activitats perquè els veïns puguen practicar esport de forma divertida i entretinguda.

Últimas noticias

Contenido relacionado