12.5 C
Valencia

Quart de Poblet contracta 30 persones majors de 25 anys desocupades

Tindran un contracte de formació i aprenentatge d'un any de duració que serà remunerat sobre la base del salari mínim interprofessional.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha incorporat a 30 nous veïns i veïnes dins del Taller d’Ocupació “Més Opcions Quart 2020”, un dels projectes emmarcats en el programa municipal per a la promoció de l’ocupació i la millora de les aptituds laborals. Esta nova iniciativa, que ha sigut seleccionada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i rebrà una subvenció de 720.619 ’20 euros, també ha permés al Consistori contractar a cinc persones, en els llocs docents, administratiu i de direcció.

L’alumnat, que per a ser seleccionat havia d’estar desocupat i ser major de vint-i-cinc anys, compta amb un contracte de formació i aprenentatge d’un any de duració que serà remunerat sobre la base del salari mínim interprofessional.

En el Taller d’Ocupació s’imparteixen tres especialitats, obra de paleta, renovables i jardineria, comptant cadascuna d’elles amb 10 assistents. Cada línia professional està estructurada en nivell un i dos, per la qual cosa els i les participants finalitzaran l’any amb dos certificats.

Així, els cursos que s’ofereixen són Operacions bàsiques en el muntatge i manteniment d’instal·lacions d’energia renovables, Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars tèrmiques, Operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbriques i cobertes, Fàbriques d’obra de paleta, Activitats auxiliars en vivers, jardiners i centres de jardineria i Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

- Publicitat -

Amb la implementació d’este nou programa, l’Ajuntament de Quart de Poblet complementa la iniciativa de l’Escola Taller, sent un dels pocs municipis de la Comunitat Valenciana que ha posat en marxa tots dos projectes d’ocupació i formació de manera paral·lela.

Una mesura que continua les polítiques per a millorar l’ocupabilitat de veïns i veïnes que des del Consistori s’han realitzat, reforçant-se durant 2020, i que continuaran sent clau en 2021

- Publicitat -

: Valencià Spanish

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,555FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià Spanish