domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un quart de segle d’il·lusionisme i màgia a Almussafes

La Trobada Internacional de Mags d’Almussafes compleix 25 anys. Un quart de segle en el qual el certamen s’ha erigit en l’esdeveniment de màgia per antonomàsia de la Comunitat Valenciana, amb una trajectòria més que consolidada.

Per a celebrar aquesta efemèride, del 30 de març al 2 d’abril, aquest municipi de la Ribera Baixa acollirà de nou l’esdeveniment màgic que organitza l’Ajuntament d’Almussafes amb la col·laboració de l’Associació Valenciana de l’Il·lusionisme i el Centre Cultural, i que compta amb el suport de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València que, a través de les convocatòries habilitades pel Servei d’Assistència i Recursos Culturals (SARC), ha destinat una dotació pressupostària de 7.593 euros per a la celebració de la present edició del certamen.

Entre les novetats que presenta el cartell del 2017 destaca la presència del popular i televisiu mentalista Anthony Blake, qui torna a Almussafes després de 22 anys absent. Blake serà l’encarregat de deixar atònits als espectadors que s’apropen al Parc Central i l’esplanada del Centre Cultural per a gaudir de l’espectacle de conducció a cegues que es durà a terme el dia de la clausura.

En la llista d’artistes confirmats, en la qual apareixen un total de nou nacionalitats diferents, també destaquen el francès Néstor Hato, recentment nomenat campió del món de manipulació, i l’anglès Jon Allen, campió de Close-Up en la IBM i al Magic Circle de Londres. En l’apartat estatal, estaran presents figures com Daniel Collado, Luis Olmedo o Mr. Shufflé.

En aquest 25è aniversari, en el qual l’organització ha decidit allargar una jornada més la durada del certamen, començant així les activitats el mateix dijous 30 de març, està prevista la celebració de tres importants gal·les. En la Gran Gala Inaugural, que se celebrarà el divendres 31 de març, s’oferirà un espectacle unipersonal de Toni Pons, qui comptarà amb la participació de Mag Albert & Laser Perform.

El dissabte 1 d’abril, el Saló d’Actes del Centre Cultural acollirà la Gran Gala Internacional, en la qual el popular humorista valencià Óscar Tramoyeres donarà pas als vistosos i originals números de Huang Zheng, Máxime Minerbe, Lautaro, Po Cheng Lai i Néstor Hato. Finalment, el diumenge 2 d’abril i en passe únic es posarà en escena la Gala Familiar, que en aquesta ocasió estarà protagonitzada per l’espectacle Tu eres la magia de Manolo Costa y Mindanguillo, repetidament guardonat el passat any 2016 amb valuosos premis, com el nacional de màgia còmica i del públic, el Grand Prix de Portugal, el premi nacional de França i el primer premi nacional de màgia d’escena de Portugal.

Últimas noticias

Contenido relacionado