La quarta edició d’Alcossebre Yankee tindrà lloc del 3 al 5 d’abril

Tindran lloc exposicions i rutes de cotxes clàssics i espectaculars trucks americans i exhibicions de força, entre altres actes.

Publicitat

Alcossebre acollirà del 3 al 5 d’abril la quarta edició d’Alcossebre Yankee, un esdeveniment totalment consolidat que confirma a la localitat com a referent a l’hora d’organitzar accions relacionades amb el món del motor i en l’organització col·laboren l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre i Custom Maestrat. Alcossebre Yankee reunirà més de 300 vehicles entre cotxes i motocicletes clàssics i ja han confirmat la seua presència 25 trucks americans. Els interessats a participar amb els seus vehicles ja poden realitzar les seues inscripcions.

Com en les anteriors edicions, el públic podrà observar i gaudir dels vehicles que s’exhibiran a l’aparcament de la passejada Les Fonts i del seu pas pels nuclis urbans d’Alcossebre i Alcalà. Per segon any consecutiu, se celebrarà una exhibició de força a càrrec d’experts en traslladar elements de gran pesatge.

PublicitatRovira  

Des de l’Ajuntament, el regidor Miguel Martorell ha destacat que “Alcossebre Yankee suposa un important atractiu per aficionats al motor que, a través dels clubs participants, venen aquí i ens coneixen i, d’altra banda, persones del propi municipi o de la província, als quals els agrada este món, i aprofiten per a visitar l’exposició de vehicles”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela