```
viernes, 26 abril 2024

Quatre equips del CD Castellón, distinguits a la gala de futbol provincial

En concret, en la categoria Aleví, el CD Castelló B va ser subcampió del seu Grup, mentre que els equips A i C, també alevins, van resultar brillants campions en les seues respectives lligues demostrant el bon nivell de la pedrera albinegra com s’està confirmant aquesta temporada amb diversos conjunts ocupant la primera plaça o la zona alta en les seues taules classificatòries en Futbol 8. cal ressaltar, a més, que l’Aleví A de el CD Castelló va ser campió de la denominada Copa de Campions en la citada categoria que va reunir a Borriana a tots els campions alevins de la província de Castelló.

En Futbol 11, el CD Castelló A arreplegarà el trofeu com a subcampió de lliga en el Grup Primer de Primera Regional Cadet que, per cert, en l’actualitat, lidera l’equip albinegre. La temporada 2014-15 va ser, sense cap dubte, un punt d’inflexió per a la pedrera del CD Castelló ja que, a més, va servir per a aconseguir l’ascens del Juvenil A a Divisió d’Honor. En el present exercici, a més, d’aconseguir la permanència d’aquest equip, l’objectiu és ascendir al Cadet A a la Lliga Autonòmica, la qual cosa suposaria el “arrossegament” de l’Infantil A a la mateixa competició regional, alhora que situar al Juvenil B en la nova Autonòmica Preferent i ascendir al C a Primera.