Quatre partits de suspensió per a Rochina, jugador del Levante UD

rochina partits levante ud actualitat valenciana

Rubén Rochina, jugador del Levante, ha sigut sancionat amb quatre partits de suspensió pel Comité de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF).
Rochina va ser expulsat en els últims compassos de la trobada davant Las Palmas quan estava en la banqueta per entrar en el terreny de joc després del segon tant del seu equip i protestar de forma reiterada una amonestació mostrada a un company.
El col·legiat, David José Fernández Borbalán, va afegir en l’acta que en acabar el xoc va entrar en el camp, va arribar fins a ell i li va dir: “Ens faltes al respecte!, repetint-ho en diverses ocasions”.
El Comité de Competició li imposa dos partits de suspensió per infracció de l’article 120 del Codi Disciplinari de la RFEF i altres dues del 117.
Port un altre costat, són suspesos un partit, per acumulació d’amonestacions, Guilherme (Esportiu), Luis Hernández (Màlaga), M. Bergara (Getafe), Jordi Amat (Betis), Gabriel Pires (Leganés), Gálvez (Las Palmas), Thomas (Atlètic de Madrid), Núñez i Iturraspe (Athletic), i per doble amonestació i consegüent expulsió Coke Andújar (Llevant) i Álvaro González (Vila-real).