Quatre persones ferides en un accident entre dos cotxes i una moto en la V-21 a Massamagrell

Els bombers van haver d'excarcerar una dona d'un dels vehicles i van ajudar a traure altres persones dels vehicles implicats, encara que no estaven atrapades. Els efectius també van col·laborar amb els servicis sanitaris per a l'atenció de diverses persones

Quatre persones van resultar ferides a última hora d’aquest dimecres en un accident entre dos cotxes i una motocicleta en la V-21 en el terme municipal de Massamagrell (València), segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències i del Consorci Provincial de Bombers.

El sinistre es va registrar sobre les 21.30 hores en el quilòmetre 8 de la citada via. El CICU va mobilitzar dos unitats SVB (Suport Vital Bàsic) i dos unitats del SAMU (Servici d’Ajuda Mèdica Urgent).

Rovira  

Els servicis mèdics van assistir quatre ferits: una dona de 41 anys, amb politraumatisme, que va ser traslladada a l’Hospital La Fe de València; una altra de 43 anys, amb cervicàlgia i contusió toràcica, enviada a l’Hospital de Sagunt; un jove de 26, amb policontusions i fractura d’avantbraç, remès al Clínic i un home de 43, amb cervicalgia i contusions, també a Sagunt.

Els bombers van haver d’excarcerar una dona d’un dels vehicles i van ajudar a traure altres persones dels vehicles implicats, encara que no estaven atrapades. Els efectius també van col·laborar amb els servicis sanitaris per a l’atenció de diverses persones.

PublicitatJuega Limpio Orihuela