Quatre policies ferits quan auxiliaven a una dona agredida per la seua parella

Quatre agents de la Policia Nacional van resultar anit ferits, i un d'ells va haver de ser hospitalitzat, després de ser agredits per un home i els seus dos fills quan el primer anava a ser detingut per presumptament haver agredit a la seua parella. 

quatre
PublicitatAVL

Quatre agents de la Policia Nacional van resultar anit ferits, i un d’ells va haver de ser hospitalitzat, després de ser agredits per un home i els seus dos fills quan el primer anava a ser detingut per presumptament haver agredit a la seua parella.

El pare i els seus fills van propinar colps i puntades als agents, a tres dels quals van tirar al sòl, i un d’ells, una agent, va patir la fractura del nas, a un altre li van trencar un dit de la mà esquerra, un tercer va patir un esquinç en el dit d’una mà i el quart contusions en un braç i va rebre una mossegada en la cara.

PublicitatRovira  

Segons fonts policials, els fets es van produir sobre les 21 hores d’ahir en el carrer del Professor Ángel Lacalle, quan agents del cos van ser advertits que una dona s’havia refugiat en un bar demanant auxili perquè havia sigut agredida pel seu marit.

En arribar al lloc, els agents van veure eixir d’un bar a una dona amb un bebè de pocs mesos en el braç, que els va dir que la seua parella li havia colpejat en la cara. Quan l’agent estava escrivint aquesta declaració, es va acostar un dels fills del presumpte agressor i va tractar d’arrabassar-li la llibreta i va insultar a la dona.

Va aparèixer llavors el pare, i quan els agents li van dir que anava a ser detingut per un suposat delicte de violència de genere, un altre dels fills va agredir als agents per l’esquena i els va tirar al sòl, on van començar a rebre puntades.

Quan una altra agent estava demanant reforç policial, el presumpte agressor li va llevar la defensa i li va propinar una punyada en el nas que li va fer caure al sòl, on va seguir rebent puntades i colps per tot el cos.

Mentrestant, un dels fills va propinar una mossegada en la cara a un altre dels policies, mentre li agredia amb la defensa que també li havia llevat. Finalment el pare i els dos fills van ser detinguts i els agents atesos de les seues ferides, i la policia que va patir el trencament del nas va quedar ingressada en un centre hospitalari.