Mor Quino Puig, la ploma de les falles de Borriana

Quino Puig ha posat lletra a molts monuments del territori valencià i va col·laborar amb Actualitat Valenciana i al revista de falles de Borriana.

La Federació de Falles de Borriana en un comunicat a través de les xarxes socials la mort de Quino Puig Ferrer. Puig va viure dedicat a les falles de Borriana i tenia al seu curriculum més de 600 crítiques i guions fallers a diferents localitats de la Comunitat Valenciana.

Va ser reconegut per tot el colectiu faller el març de l’any passat a proposta de le sfalles La Merced, Club 53 i Don Bosco.

Quino Puig va pertànyer entre els anys 80 a la comissió de la falla Chicharro on va iniciar la seua carrera com a guionista i crític de les falles, a partir de 1991 va agafar la ploma de projectes per a Luis Herrero i José Luis Ferrer Regino i en 1995 va treballar en la seua primera falla d’Especial, en La Mercé amb Herrero. En el seu curriculum hi han més de 600 crítiques realitzades, més de la meitat a València, també pot presumir gustós d’haver posat el guió a més de 30 falles de la Secció Especial i dos infantils en la plaça de l’Ajuntament de València.

ValenciàEspañol