Quintana serà el mantenidor de la proclamació de Na Violant d’Hongria 2020

L'acte oficial de proclamació de Na Violant d’Hongria 2020, María Torres Claramonte, que se celebrarà el 8 de febrer a les 18.30 hores en el Teatre Principal.

PublicitatAVL

Francisco Quintana, director de la refineria BP a Castelló de la Plana, serà el mantenidor de l’acte oficial de proclamació de Na Violant d’Hongria 2020, María Torres Claramonte, que se celebrarà el 8 de febrer a les 18.30 hores en el Teatre Principal.

Així ho va anunciar el prohom de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta, Luis Oria.

PublicitatRovira  

Quintana és enginyer industrial per la Universitat Politècnica de València i té un màster en Administració d’Empreses per la Universitat de Warwick, al Regne Unit.

D’altra banda, el presentador de l’acte serà, un any més, José Antonio Balfagó, que va ser prohom de la Germandat. És membre del Consell d’Honor en l’actualitat i cavaller de la milícia templera. Després de la presentació en el Teatre Principal se celebrarà un sopar de gala.

María Torres Claramonte representa a la que fora esposa del conqueridor i estarà acompanyada en l’acte per les sis castellonenques que formen part de la seua cort d’honor: Alicia López Bellés (Na Eva), Berta Cayuela Món (Na Rama), Noelia López Tomás (Na Dolça), Sofía de Zayas González (N’Enmergarda), Andrea Molés Mir (Na Margarida) i Carmen Valmaña Roca (Na Provençala).