Quique San Francisco i Miki Dkai en la primera obra del cicle ‘Hivern de Teatre’ a Onda

Prades: "Volem fomentar la passió pel teatre i que el Mònaco torne a ser epicentre de cultura i modernitat".

PublicitatAVL

Els actors Quique San Francisco i Miki Dkai van penjar el cartell de venda completa i van arrancar riallades als més de 600 veïns d’Onda i voltants que van gaudir amb la seua obra ‘Malson en la comèdia’.

Una nit excepcional, en la qual els onders van poder gaudir d’una oferta gastronòmica única gràcies a l’oferta d’alguns restaurants associats a Hosturionda que van adaptar els seus horaris per a poder donar taula als assistents a la funció. A més, de realitzar menús a preus molt competitius.

PublicitatRovira  

Així mateix, la tinenta d’alcalde de l’àrea de Cultura i Festes, María Prada de Conflent, va destacar en finalitzar la funció que “volem fomentar la passió pel teatre i que el Mònaco torne a ser epicentre de cultura i modernitat com antany”.

Respecte a l’obra ‘Malson en la comèdia’ va enaltir als actors Quique San Francisco i Miki Dkai pel seu bon fer sobre l’escenari. Al mateix temps, va destacar: “ens esforcem per portar la millor programació teatral a Onda, el que fa ens visiten persones de ciutats confrontants”.

Pròximes dates del cicle ‘Hivern de Teatre’

Al febrer, els onders tindran el plaer d’assistir a “Junts” amb Kiti MánverMaría Castro, Gorka Otxoa i Inés Sánchez com a protagonistes, el dia 8 de febrer a les 22.30 hores. Antonia Sant Joan, serà la protagonista de “La meua lluita”, el 14 de març a les 22.30 hores.

Per a tancar el cicle de teatre, pujaran a l’escenari María León, Críspulo CabezasMari Paz Sayago, Lluïa Espín i Diego Garrido per a interpretar “La Passió d’Erma”, el 18 d’abril a la mateixa hora que les actuacions anteriors.

Publicitat