15.8 C
Valencia

Benicarló aprova el Reglament d’Organització i Funcionament de la Ràdio Municipal

L'Ajuntament de Benicarló ha aprovat en l'últim Ple el Reglament d'Organització de l'Emissora Municipal, que estableix l'estructura de funcionament de Ràdio Benicarló. El document entrarà en vigor una vegada es faça efectiva la publicació al BOP.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Ple de l’Ajuntament de Benicarló va aprovar en el passat Ple ordinari del 30 de novembre, el Reglament d’Organització i Funcionament de l’Emissora Municipal de Ràdio Benicarló, amb l’objectiu principal establir les bases de funcionament i organització de l’emissora municipal.
D’una banda, aquest document estableix les disposicions generals de Ràdio Benicarló, entre les quals es troben els principis i els criteris d’actuació, l’establiment del valencià com a llengua principal i la definició del caràcter de servei públic del mitjà. D’altra, el reglament també estableix l’estructura organitzativa del mitjà, que preveu la creació d’un Consell Assessor format per vocals amb vot (un representant de cada grup polític amb representació municipal) i vocals amb veu (el director de l’emissora i un professional del sector). El reglament també contempla la figura d’un director, càrrec que és incompatible amb la condició de membre electe de l’Ajuntament, de qualsevol càrrec de designació política o amb l’exercici de les funcions de direcció o executives d’un partit polí
El reglament atribueix al Ple municipal la potestat d’aprovar la planificació anual de la programació i d’establir els preus i tarifes per l’emissió de publicitat. Pel que fa a l’alcaldia, té les competències de vetllar pel bon funcionament del servei com a mitjà de comunicació obert a tota la població i de realitzar totes les gestions necessàries per a obtenir la concessió i mantenir les llicències de funcionament del servei.
El regidor responsable de l’emissora municipal, Josep Barberà, s’ha mostrat molt satisfet per aquesta aprovació i ha declarat que, “aquest reglament permetrà que l’emissora siga el reflex de la realitat del poble, no d’un equip de govern concret”. En aquest sentit, Barberà ha afegit que, “el reglament evitarà que la programació de l’emissora depenga únicament de la voluntat del regidor de torn, ja que fins a aquest moment no hi havia un reglament”.
Pel que fa a l’entrada en vigor, no hi ha una data concreta, però es produirà després que transcorregueren 15 dies hàbils una vegada aparega el reglament íntegre publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP).

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,650FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià