Rafa Simó: “El Codi de bon govern s’utilitza més com a arma que no com a ferramenta”

El portaveu de l'equip de govern ha fet estes declaracions en referència a la possibilitat que el tema dels mesuraments en la zona de tasques puga acabar en denúncia.

Publicitat

El portaveu de l’equip de govern, Rafa Simò, ha volgut llevar-li importància a la possibilitat que el tema de les tasques i els mesuraments per saber si les mesures a prendre corresponen realment a una zona acústicament saturada (ZAS) puga acabar en denúncia contra el consistori o contra ell mateix.

El regidor ha declarat que no li preocupa este fet “perquè qualsevol tràmit administratiu, si algú no hi està d’acord, pot anar a denunciar-lo” i ha reiterat que “els mesuraments es van fer i sí que són vàlides”. De fet ha recordat que van ser “d’acord amb eixos mesuraments amb els que es van actualitzar les mesures correctores del 2018”.

PublicitatRovira  

Tot i això, Simó ha manifestat respecte al tema de les denúncies i les acusacions entre partits que sembla que el codi de bon govern “s’utilitza més com a arma que no com a eina que és per allò que està fet”.

 

 

 

 

PublicitatJuega Limpio Orihuela