Rafa Simó: “La crisi oberta va més enllà perquè és un tema de relació al si del govern”

El portaveu socialista afirma que "si no hi ha respecte i lleialtat és molt complicat treballar" encara que confia en la voluntat dels tres partits "de desenvolupar polítiques progressistes i tindre un govern fort!".

PublicitatAVL

El portaveu de l’equip de govern a l’Ajuntament de Castelló, Rafa Simó reconeix que la crisi oberta al govern “és un tema de relació al si del govern”. Tot i que ha explicat que no és a ell a qui li correspon parlar de les negociacions que este dimecres es posposaven al dimarts que ve després de la negativa de Compromís d’acceptar el canvi de regidories proposat pels socialistes, sí que ha reconegut que “cal actuar amb responsabilitat”.

Simó ha utilitzat en vàries ocasions els termes “lleialtat” i “respecte” com a exemple del que, des del seu punt de vista cal per treball dins de qualsevol equip. “Si no hi ha respecte i lleialtat és molt complicat treballar” (…) “Entenc que són els ingredients bàsics”. Tot i això, respecte a com està afectant esta crisi a les reunions i el treball diari, el portaveu socialista ha assegurat que es continua treballant en els assumptes propis del dia a dia” encara que ha reconegut que “és cert que esta situació condiciona certes relacions”.

PublicitatRovira  

Pel que fa a la voluntat dels tres partits de trobar una solució a la situació actual o el possible trencament del govern tripartit, Simó ha assegurat ser un “ferm defensor dels governs plurals”, però ha acceptat la dificultat de qualsevol governabilitat i més encara “en circumstàncies adverses”.

Tanmateix, Simó s’ha mostrat contundent quan la premsa li ha parlat de ‘fractura total’ del tripartit, respecte a la voluntat de tots els socis: No tinc cap mena de dubte que els tres partits volen desenvolupar polítiques progressistes i tindre un govern fort!”, ham conclòs.

Publicitat