Rafael Climent Conseller d’economia sostenible, sectors productius, comerç i treball

Amb un discurs breu però "carregat d'il·lusió", el conseller iniciava el seu mandat

233

Carregat d’il·lusió, així ho deia el mateix conseller, el qual presentava aquesta emoció com a plat fort del seu mandat, guardant les propostes per al futur. “Tenim obligació des de l’honestedat de generar noves il·lusions i crear oportunitats allà on la foscor portava molts anys” ha dit hui a la seua investidura.

Climent proposava treballar “Per aprofitar el talent de les persones i per aconseguir el benestar que ens mereixem” com a màxima dels anys venidors, fent una ferma declaració d’intencions “Volem una economia on ningú es quede darrer i que siga inclusiva. El PIB no oh és. Hi ha moltes persones, mestresses de casa, que sostenen el nostre sistema de benestar i estan fora”.

Climent s’acomiadava així demanant la implicació de la gent, el treball en equip i la coordinació i agraint al seu partit i a la vicepresidenta per la confiança depositada en la seua persona per a la tasca d’aconseguir una economia amb ànima i humana on les persones i el territori estiguen al centre de decisions.